OVER ONS

Onze missie: ondernemingen vooruit helpen

Proposaly is begonnen bij 2 rasechte entrepreneurs. De ene gepokt en gemazeld in KMO-dynamiek, de andere in grote boîtes. En beiden hetzelfde vastgesteld: offertes maken blijft een gigantisch gedoe, de impact ervan in B2B aankoopprocessen fel onderschat.

En wat zeggen entrepreneurs dan? Dat doen we beter. En we maken er samen business van. Want we snàppen en zien elke dag wat ondernemingen echt vooruit kan helpen.

Mensen en tech, tech en mensen

Wij geloven dat tech een middel is, geen doel. Dat het mensen taken uit handen kan nemen zodat ze beter kunnen doen waarin ze goed zijn. 

Laat hen focussen op kerntaken, en beter worden. En laat tech doen waar het goed in is: automatisering, checks, consistentie, efficiëntie, optimalisatie op basis van data.

Voorbij de tool kijken

Ook dat komt voort uit onze ervaring: het héle plaatje bekijken. Want bij een offerte maken zijn heel wat mensen betrokken.

Dus een tool kan maar impact hebben als de flow op punt staat, en mensen de juiste kennis en vaardigheden hebben om onweerstaanbare offertes te maken. Daarom bestaat Proposaly uit de Webtool, Consultancy en de Academy.

Ons doel? Offertes maken met de glimlach

Hoeveel sales teams halen voldoening uit offertes maken? Met Proposaly willen we sales dat laten doen met de glimlach. 

Omdat het vlot gaat, en omdat het team weet dat het de best mogelijke offerte is, waarop het moeilijk is ‘nee’ te zeggen. Wedden dat klanten dat merken?

0
Werknemers
0 %
Win ratio
1
Proposals
0 u
Besparing per klant

Hier maakt Proposaly sales al blij